Innoissaan lähdettiin kentälle, ja Bellalla oli ihan vaikeuksia pysyä housuissa ennen lähtöä. Eli olimme Kotkassa eilen möllikisoissa. Ensin oli rengas, sitten viisi hyppyä, putki, hyppy, A-este, kaksi hyppyä, muuri, puomi, putki ja sitten viimeinen este. Rata oli helppo, mutta aina kun se on helppo niitä virheitäkin haluaa tulla.. Bella oli todella innoissaan ja alku rata lähti vauhdilla käyntiin. Sitten oli vaan jotkut esteet jäljellä ja reunan pusikoissa istui joku nainen, Bella reagoi heti ja pelästyi. Lähtii sinnepäin juoksemaan ja murisi koko ajan. Sain sitten kutsuttua takaisin neitiä, mutta siinä meni 3-5 sekuntia meidän vauhdista.. Kolmansia oltiin kuitenkin taas ja pärjättiin ilman virhepisteitä. Todella hienosti meni putkeen ja otti kontaktit! :) Menimme myös koklaamaan kisarataa, mutta itse mokasin ja Bella meni väärältä puolelta sisään putkeen, myös kepit meni vähän huonosti mutta olimme jo saaneet hylyn putkesta. :D Ticokin oli muka kisaamassa, niin oli Beakin hänen koiriensa Saran ja Finan kanssa. Hienosti meni kaikkien radat! :) Bella oli niin mukana menoissa, seurasi ja teki kaiken minkä pyysin kun odotimme vuoroamme.

Tänään oli sitten taas agitreenit. Porukka vähenee koko ajan, niin tänään olimme vaan Bea ja Sara, Pamela (meidän ohjaaja) ja Dexi, minä, Tico ja Bella reenaamassa. Bea ja minä lähdetään koirien kanssa sunnuntaina Ruotsinpyhtäälle pitämään agiesityksen teatterikoululle. Niin päätettiin että harjoitellaan radat jo ennen niin on helpompaa sitten sunnuntaina.

Bella oli taas ihan menossa mukana ja veti radat hienosti. Pieniä mokia tuli, mutta silloin voi kyllä syyttää joku muu kun Bellaa.. :D Joko alkaa näkyä pieniä edistyksiä meillä? Pystyin tekemään takaleikkaa ja neiti vaan jatkoi putkeen, pois juttukin sujui kivasti, niin teki kepitkin, ohjasin molemmilta sivulta ja hienosti meni aina kun mamma jaksoi keskittyä kunnolla! ;D Tico alkaa mennä semmoista vauhtia nyt että mun kunto pettää ihan kunnolla! :O Huomaa sen että olen pitkien matkojen juoksia, tai 100 metrin juoksia. Sitten kun pitää juosta 8 kertaa niin alkaa kyllä hiki tulla esiin.. Hyi, hyi minä, nyt reenaamaan kunnolla sitä kuntoa kuntoon, eikä enää mitään mopolla ajelua! :)

Bellan kanssa ajattelin mennä ihan "virallisiin" rally-toko kokeisiin 19.9. Olen sitten päättänyt että sitä seuraamista pitää reenata nyt ihan kunnolla. Koska se on kyllä ihan jostain haettua meidän seuraaminen, välillä huvittaa kun taas välillä ei.. Eli huomenna aletaan reenata tokoa kentällä. Keskiviikkona kello 18.00 saa itsenäisesti reenata muitten kanssa tokoa, ja autetaan sitten toisiaan. :)
Tässä meidän tulevat menot ja treenipäivät:

Maanantaina 17.8, möllikisat Kotkassa Bellan & Ticon kanssa.
Tiistaina joka viikko, kl. 18-19.30, agility treenit Bellan & Ticon kanssa. 
Keskiviikkona joka viikko, kl. 18-19.00, toko/rally-toko treenit Bellan kanssa.
Torstaina joka viikko, kl. 18-19.30, agility treenit Bellan kanssa ja olen myös apuohjaaja. 
Sunnuntaina 23.8, agility esitys Ruotsinpyhtäällä Bellan & Ticon kanssa.
Maanantaina 24.8, möllikisat Kotkassa Bellan & Ticon kanssa.  
Torstaina 27.8, Porvoo- Loviisan Ystävyys ottelu Bellan & Ticon kanssa.