Heipparalla, sunnuntaina oli sitten taas treenit Pernajassa ja mukana oli Bella, Barri, Peppi, Pökö ja Muro. Tico ei pässyt paikalle mutta pikku piru Peppi sai sitten tuurata. :)

Barri oli sitten ensimmäisenä vuorossa, ja tänään herra oli innoissaan! :D Ekana oli ainoastaan puomi, ja wau miten hyvin vielä muisti kontaktit ja kaikki! :) Seuraavana kertana oli sitten vielä kepit heti puomin jälkeen, ja nekin menivät ihan jees. ;)
Tänään ei ollu mikää rata vaan pieniä pätkiä otettiin. Ensin oli kaksi estettä ja takaaleikkausta piti harjoitella, no ei ihan onnistunut ja otin sitten lelun avuksi. Mutta toistettiin pari kertaa ja sitten Barri jo tajusi mistä oli kyse ja jopa alkoi onnistumaan takaleikkaukset! :) Seuraava juttu oli takaleikkausta putken parissa, mulla oli lelu kädessä mutta Barri ei pystynyt keskittymään kunnolla silloin ja pistin sen piiloon. Sitten alkoi onnistua, ja on tää nopea otus Barri! :D Itse jää ihan perässä kun toinen alkaa tykittää eteenpäin! ;D 
Muro ja Pökö olivat pikkasen myöhässä ja aloitin Pepin kanssa. Jännitti vähän miten neiti reagoi tallissa, ja syksynä viimeksi on ollut mukana reenaamassa niin taukoakin on ollut. Kuunteli tosi nätisti, ja olin ihan onnessaan että vihdoin alkaa tajuta tää työteko homma! :) Meni puomin kontaktit tosi hienosti, kepitkin menivät mainiosti eikä putkikaan tuota mitää ongelmia. Tyttö hyppää jo mediesteet, mutta en ole varma että onks Peppi iso medi tai pieni maxi? Toivottavasti medi tyttö! ;D Mutta tosissaan vielä tää ihanuus kaipaa harjoittelua ja huomaa ettei ole tottunut treenaamaan koska lopussa alkaa hermot mennä ja keskittyminen ei ole sitä samaa enää. Silloin tehdään vielä jotain helppoa ja kivaa ja lopetetaan sen jälkeen. :) 
Muro ja Pökökin saapui paikalle ja kaks sekopäätä saapui.. :D Ei vissiin koskaan ovat olleet noin kuumia radalla! ;) Enemmän pieniä pätkiä reenattiin, kepit vaikeelta puolelta ja KONTAKTIT! ;D Hitsi että Muro menee takaleikkaukset hienosti nytten kun kotkassa olen saanut oppia miten niitä ohjaa oikein, ei mitää ongelmaa enää! :) Muro meni takaleikkaus pätkät parhaiten koko mun laumasta! ;) Ei sen enempää Murosta ja Pököstä, innokkaita otuksia olivat! :D 
Bella sai sitten kokonaisen tunnin itsellesi kun Tico ei päässyt paikalle. ;) Onnistui noin takaleikkaukset radallakin nyt kun niitä on harjoitellut joka päivä pihalla! :) Oma tuttu puomikin pelotti neitiä? :o No kissanruokaa tyrkytin sille ja kerran kun uskalsi mennä ylös niin sen jälkeen ei enää ongelmaa ollut! :D Otin vaan puomia monta kertaa peräkkäin ja palkkasin kissanruoalla, niin sinne alkoi taas tuttuun tapaan salassa mennä! Aina kun katse oli jossain muualla niin arvaa vaan kuka seisoi puomilla ja katto mua että missä palkka? ;) Mutta Bellankaa kans tuli otettua pieniä pätkiä ja kepit. :)

Joka päivä menen kanssa ulkoiluttamaan Heidin koiria tämä viikko, eli Muro ja Pököä. Eilen kävin Fridan ja Isakin kanssa, ja Isakista ja Murosta tulivat hyvät kaverit! :D Voi mikä meno oli päällä kun kaikki saivat juosta irti ja riehua. ;) 
Tänään kävin yksin kaikkien kanssa ja voin vaan sanoa että kaikki olivat ihan sekopäitä! :D Itse sai kyllä vaan väistyä kun juna tuli täysillä kohti.. Muro kävi kans antaa pupulle kyytiä. Oli aika hauskan näköistä kun seison keskellä tietä ja ensin tuli pupu ulos mettästä ja hetken päästä Muro, sitten pupu taas tuli ulos mettästä ja lähti toiseen suuntaan ja Muro hetken päästä perään ja sama juttu vielä kerran ja sen jälkeen Muro luovutti ja tuli takasin. ;) Huomenna sitten taas pitää käksiä jotain noitten kolmen kanssa. :D