Kisaura on lähtenyt hyvin käyntiin, tammikuussa on ollut kolmet kisat ja eka nolla jo taskussa Muron kanssa! ;) Launataina Muro sitten saapui meille illalla, ja käytiin lenkillä. Muro sitten jäi nukkumaan meidän luona koska seuraava aamu oli jo herätys puol kolmelta.. No en edes ehtinyt saada unta, niin valvottiin koko yö. Sunnuntaiaamuna oli nimittäin kisat Hyvinkäällä, ja kisapaikalla piti olla viimeistään puol kuudelta. No piste i:n päällä oli se että oli paha lumimyrsky, ja noin aikasin aamulla tiet ei viel ollu aurattu. Bea ja Sara tuli meidän kyydillä, ja auto oli täys pakattu kolmen ihmisten, koirien ja häkkien kanssa. :D Matka sujui onnkesi hyvin, ja olimme paikan päällä jo kello viisi aamulla. Hullua toimintaa. :D Hyvin ehti ulkoiluttaa koirat ja pystyttää häkit ja verrytellä, ennen rataan tutustuminen. Tiedossa oli ihan kiva rata, ja Bella oli taas oma itsensä kontaktien kanssa verryttelyssä. Toisin kävi sitten radalla.. Neiti aloitti ihan hyvin, hidas kyllä oli mutta alkoi innostua kunnes tuli keinu. Neiti kiipesi nätisti ylös mutta sitten alkoi pelottaa, ja puomi pamas maahan ja neiti alkoi peruuttaa kunnes lensi sieltä pois. : / Sen jälkeen Bella ryntäsi radalta pois putken kautta ja nopeesti äidin syliin. Olin niiin surullinen, koska tiedän että tämä meidän neiti on maailman herkin koira ja jos kerran säihkähtää niin kauan kestää kunnes rohkeus tulee takaisin. :( Menin heti ottamaan kontaktit verkkauspaikalla, mutta niitä pelättiin niin kauheesti ettei melkein meinannut mennä puomiakaan. No sitten oli toinen rata tiedossa. Huomasin heti ettei neiti ollut innostunut koko hommasta.. ja ei edes tullut radalle vaan pakeni paikalta. Eli kaksi hylkyy poimittiin, ja ei mitään ilon hylkyjä. :s 
Muro oli skarppi verryttelyssä ja kepit meni loistavasti. Mutta radalla taas alussa vähän sömpelö kunnes pääsi vauhtiin ja sit oli taas ohjaaja sömpelö. ;) Hylky tuli ekasta radasta. Sitten oli toinen rata ja mun mielestä ehkä vaikein. Muron katsekontakti oli niin skarppi kun jäi odottaa lähtölupaa minulta. Ja silloin tuli ihan "nyt mennään" fiilis. Ja niin mentiin! :) Ehkä ei nopein vauhti mutta nolla rata kuitenkin! Ja kepit väärältä puolelta ja wau. ;) Kolmas sija oli sitten meidän, ja hyvin mielin lähdettiin kuitenkin kotiin sieltä! :)) 
Ja Bea ja Sarakin pärjäsivät hienosti, kolmas sija ja nousu kakkosiin! :) ONNEA! ;) Eli Loviisalaiset ottivat tupla kolmassijat. ;) 
Helmikuussa tulee olemaan vähän taukoa kisaamisenkaa, paitsi 28.2 on Porvoossa möllikisat ja sinne lähtee ainakin Muro ja Bella. :)