Huhu onpas kauan aikaa kunnes viimeks kävin kirjottaa.. :s No ei se tarkoita ettei olla puuhasteltu mitään. :)
En edes muista mistä piäisi aloittaa.. treenejä on ollut jonkun verran, ja kivoja sellaisia. Barri alkaa kehittyä, puomi sujuu hienosti, oikein mukava agipoju toi Barri! ;) Ticokin on yllättänyt ja ollut oikein tehopoika, jopa on alkanut sujua jo meidän agihommat. Pökön kanssa menee miten menee, mutta tsempataan vaan eteenpäin! ;D Muro on ollut ihana kumppani ja Haminassa ollaan aina joku torstai olltu treenamassa, viimeistään eilen oli treenit ja aivan huippu hyvin meni! :) Bella on ollut innokas ja on ollut ihan ilo nähdä kun neitikin ihan spurttaa radalla. :)

Hmm, nonii hiihtolomalla käytiin Rukalla. Ja koirat viihtyivät hyvin, ja lenkkejä tuli tehty joka päivä, ja aina melkein noin 10 kilsan lenkkejä. ;)

Viime sunnuntaina oli sitten möllikisat Porvoossa, ja ohjasin Bellaa, Ticoa, Muroa ja Pököä. Ensin oli Ticon vuoro joka osallistui möllimaxi luokassa. Huomasin heti että nyt on poju mukana, ja niin olikin! Virheetön rata kunnes viimeinen este tuli vastaan ja Tico sai Jonin haju. Ja sinne se keskittyminen lähti, ja kymppi siitä tuli kunnes sain Ticon kuuntelemaan ja viimeinen este hypätty. Mutta oli mahtava yllätys että poika oli niin kuulollaan, ja tulimme toiseksi! :)
Sitten oli diivan vuoro, eli Bellan, ja neiti oli pirtee ja osallistui minikisaavien ykkösluokassa . Päätin tehdä sylkkärin neidin kanssa ja siitä Bella tykkää, ja hienosti meni. Taas pelotti keinu ja puomi mutta otin namit esiin ja vedettiin sitten loppurata. Hylkyhän siitä tuli kun otin namit esiin, muuten oisi kyllä mennyt hienosti. ;) 
Sitten oli Muron vuoro, ja kiihkeenä oltiin. Muro osallistui maxikisaavien ykkösluokassa, ja virheitä kyllä tuli kerettyä aivan liikaa.. Päätin sitten ottaa rata uudestaan, kun oli mahdollisuus siihen, ja sitten oli hieno nollarata ja hyvä aika, mutta valitettavasti sitä ei enää laskettu. :D 
Pökön kanssa meni ihan suht hyvin kun vertaa miten meni viime kisat, vähän ongelmia kuitenkin oli. ;D 
Mutta hieno kisailta oli, ja Tiksu yllätti kyllä kunnolla! ;)

Tänään käytiin Hannan ja Ninjan kanssa lenkillä ja ite otin mukaan Peppi ja Bella. Oltiin noin 2 ½ tuntii ulkona ja oli kyllä väsyneitä pimuja kun tultiin kotiin. :) Paitsi Bella, joka huomasi että huomenna on kisat eikä pystynyt päästää mua silmistä, etten vaan mene ilman Bellaa! :o 

No oon varmaan unohtanut puolet siitä mitä piti kirjottaa, mutta elämä jatkuu. :D Huomenna on kuudelta lähtö kohti Lappenrantaa, siellä Bella ja Muro starttaa kolme kertaa per nenä. Ehkä oisi aika mennä nukkumaan, joten ööitä! :)